Spotty Placement - Born To Be Wild

Galant att leva ensam

Egen lägenhet
Nu har jag bott hemifrån i sexmånader och jag tycker faktiskt att det går galant om jag får lov att säga det själv. Jag förstår inte folk som tycker att det är så väldigt svårt att få ihop vardagen. Det finns ju hur mycket tid som möjligt att göra saker som man både måste men också sånt som man inte måste men som man kanske vill göra. Dygnet har tjugofyra timmar och det tycker jag nästan är överflödigt. Vad ska man ens göra av all tid. Jag tror bara att det är viktigt att man har fasta rutiner som man sen följer. För om man har rutiner så får man allt gjort och man får också massor av tid över till annat eftersom att allt sker på ett rullande band. Istället för att göra som så många andra människor gör - skjuter upp saker. Hur kan man ens med att göra det? Det går ju inte. Man blir ju bara ännu mer stressad av att låstsas som att man inte är en stressad person som bara gör saker som dom kommer och som dom passar en. Sakerna man inte gör hamnar ju bara på en stor stor hög som ligger där och stirrar på en och stressar sönder en. Nej nej nej det är inget för mig kan jag tala om. 

Det enda som har varit jobbigt sen jag skaffade eget är att jag måste ta i tu med tillexempel bovärdar eller elektriker som ska komma och kolla på saker eller någon som ska komma och byta tryckkärl, jag vet ju liksom inte ens en gång vad det är. Och det är väl därför någon annan kommer och fixar sånt istället för att jag skulle göra det själv. Jaja, poängen var att annars så går det super bra att bo ensam.